2009. április 27., hétfő

OTP webkártya

Ma azzal a reménnyel mentem be a Malomban az OTP-be, hogy kezembe vehetem a netes számlacsomaghoz járó web kártyámat, amely tulajdonképpen egy internetes vásárlásra alkalmas dombornyomott bankkártya. Tartozik hozzá egy külön számlaszám, amelyre bármikor át lehet utalni egy összeget, és ezt a neten elkölteni, pl paypal segítségével. Hát igen, a tény, hogy a héten egy .com domain boldog tulajdonosa leszek ezzel meghiúsult, mivel a paypal regisztráció is csúszni fog. Hihetetlen, hogy egy ekkora banknak 4 munkanapba telik az, hogy egy ügyfelük igénylését egyáltalán regisztrálják, elindítsák! (nem pedig véghezvigyék) Persze számlázáskor nem késlekednek ennyit...
Na mind1, majd csütörtökön újra szerencsét próbálok, hátha az igényléstől számított 13 nap alatt sikerül összehozniuk egy kártyát.

Update és még egy update.

Teljes OTP webkártya + Paypal leírás itt.

Ebay fizetés Paypallal

1 megjegyzés:

  1. S.O.S Ha valahogy nekem is sikerülne beszerezni és összekapcsolni az OTP web kártyát a Paypal számlámmal, lehet e Paypal számlán szereplő pénzt a web kártyán keresztül egy OTP-s lakossági folyószámlára áthelyezni? Kérlek válaszolj. (bereczki0716@freemail.hu)

    VálaszTörlés