2009. április 25., szombat

Iwiw alkalmazások

Most reggel vagy egy órát eltököltem azzal, hogy az iwiw alkalmazásokat nézegettem. Vannak jópofa ötletek, az "egymás szemében" és a "csajok és pasik" is érdekesnek tűnnek. Egy pár hét múlva úgyis kiderül, hogy mely alkalmazások lesznek népszerűek és életképesek. Mindenesetre egy próbát megér az egész, úgyhogy megyek is vissza iwiw-ezni! :)

Update: Persze csak ha az iwiw is úgy akarja, mivel mostanában alig lehet elérni ezeket az alkalmazásokat. Az egymás szemében szinte non-stop hibát jelez. Biztosan túlterheltek a szerverek, mert hirtelen, az utóbbi hetekben mindenki rákapott mások véleményezésére. Legalábbis munka után, este 6-10 között szinte lehetetlenség bármit is csinálni... (2009.05.20.)

Update 2: Mivel sokan kerestek rá a google-ben az "iwiw csajok és pasik alkalmazás" szavakra, ezért hosszabb, részletesebb leírást is tervezek majd róla. Az olvasókért mindent :) Érdemes néha visszanézni, mert ide, vagy egy új bejegyzésbe fogom majd kitenni a tapasztalatokkal együtt! (2009.05.21.)

A tapasztaltos cikkből egyelőre nem lett semmi, viszont jó kis csajok voltak a Comic Con 2009-en, érdemes őket lecsekkolni. (a kedves női olvasóktól elnézést kérek) :)

Kapcsolódó cikk:
Blog látogatottság, népszerű cikkek
Internetes anonimitás - Részletes leírás a Jap JonDo programról

1 megjegyzés: