2009. szeptember 2., szerda

Lost 6: Visszatér Michael?

Pletykák keringenek arról, hogy akár minden – a sorozat elején látott – szereplő visszatérhet a szigetre (ahol a halál nem feltétlen jelent egyet a véggel) a 6. évadban. De Harold Perrineau (Michael) azonban még nem pakolta be az utazótáskáját, hogy induljon Hawaii-ra.
„Egyelőre csak tagadni tudom a lehetséges visszatérésemet” – nyilatkozta a TV Guide Magazinnak a szereplő, akinek a feltámadása talán csak egy telefonhívástól függ.
„Senki sem mondott még semmit, én pedig nem kérdeztem rá” mondta Perrineau. „Mindigis úgy gondoltam, hogy a rendezők jól teszik a dolgukat, igazi jó drámát írnak. Nem kérdeztem tőlük sosem, hogy mit miért tesznek, egyszerűen leforgattam, amit írtak. Úgy csavarják a szálakat, ahogy ők jónak látják. Persze, ha felhívnának, az első géppel repülnék Oahu-ra! Még jó, hogy ott lennék, vicceltek?”
Akárhogy is lesz, Perrineau pont olyan kíváncsi a befejezésre, mint akármelyik tv néző. „Még mindig vannak bennem kérdések, rengeteg kérdés. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy fog alakulni a történet a befejező évadban, és hogyan lesznek felgöngyölítve a szálak. Sok olyan nyitott dologra vagyok kíváncsi, amelyeket a kezdetek óta húznak.”

SForrás: TV Guide Magazine

Kapcsolódó cikkek:
Lost színészek interjúi
Lost 6. évad spoilerek, hírek összesítve
Lost 6. évad: LAX megerősítve
Lost 6 forgatás: időpontok, epizódok

3 megjegyzés:

  1. Remélem hogy visszatér.
    Jó szerepe van a Lostban!

    VálaszTörlés
  2. de mikor lesz az rtl-en?

    VálaszTörlés
  3. MGM to bring back gambling space with new casino - JTM Hub
    MGM Resorts International today announced the 안양 출장샵 reopening 영주 출장샵 of its 시흥 출장안마 MGM Resorts International as well as a 원주 출장마사지 new gambling 이천 출장마사지 space in New York.

    VálaszTörlés