2009. július 20., hétfő

Lost forgatási helyszín: Hawaii

Egy külföldi oldalon találtam egy élménybeszámolót, amiben egy Lost rajongó (A TVGuide egy írója: Adam) azt írja, hogy márciusban Hawaii-on járt. Ugye ezen a szigeten forgatták/forgatják a Lost-ot, és az itteni helyszíneket járta végig. Az alábbi képen látható állványzatot is lefényképezte, amelyről annyit tudunk az 5. évadból, hogy erre az állványra volt fellógatva „Jughead”, a bomba, és valószínűleg innen ereszthették le a sziget mélyébe (ahol aztán Sayid, Jack és a többiek megtalálják).

Tudva azt, hogy a sorozat készítői nagyon odafigyelnek arra, hogy minden kelléket eltüntessenek a forgatások helyszínéről abban a pillanatban, ahogy készen vannak, felvetődik a kérdés: Vajon még fogják valamire használni? Mi a fenéért áll forgatásra készen egy „kellék” az 1954-es sztorivonalból? Talán előhúzzák a 6. évadban? (Ez az eddigi hírekkel ellentétben van, ugyanis eddig úgy volt, hogy nem lesznek flashback-ek)

Az ABC Tv nem kommentálta a fentieket (talán ebből lehet arra következteni, hogy azért van rejtegetnivalójuk) :)

Még egy kis érdekesség (vagy talán véletlen), hogy az állványzat alsó felén található fa rész egy nyolcszög alakzatú lezáró lap, amely a Dharma-ra utal. Ugyanolyan, mint az összes állomás logója.

Te jó ég! Vajon – ha fognak még forgatni ezen a helyszínen – a bomba tényleg ott lehet a földben és csak ezzel a nyolcszögletű fával van elfedve? Vihetett volna magával egy pajszert ez az Adam csávó, hogy kiderítse :) Szerintetek?

Kapcsolódó cikkek:
Lost 6. évad: Oceanic 815 forgatási díszlet
Lost 6: Mr Eko újjáépített temploma
Lost: Egyiptomi mitológiai találgatások
Lost 6. évad: Richard állandó szereplő lesz
Lost S06E01 Kiszivárgott videó az ABC-től
Lost 6. évad: Kinek a szeme van a video végén?

5 megjegyzés:

  1. Mit nem adnék ha elmehetnék oda,amúgy meg ennél sorozatnál abszolút nem tudni mi lesz.Amitől a legjobb sorozat.

    VálaszTörlés
  2. Nem hiszem, h lesznek még időutazások. Lehet, hogy ez is egy Dharma állomás, de ki tudja. Ez tényleg jó a sorozatban. :)

    VálaszTörlés
  3. Úgy elmenék Hawaiira!! Milyen frankó lenne már meglesni h hol forgatják a LOSTot!!!!:D
    Annyira kíváncsi vagyok a 6. évadra, hogy vajon hogy fojtatják - persze már vannak találgatások - és vaj'h fogják befejezni???? CSak egyszer láthassam a 6. évadot:D:D:D:D

    VálaszTörlés
  4. De jóóó. :D tényleh kinyithatta volna... :D vagy valami.. :P úúúú én is elakarok menni és megnézni, hogy hol forgatják....

    VálaszTörlés
  5. az nem állomás hanem a felrobbant Láng állomás mellett megmaradt potyantós vécé, alapja diszkrét fedővel a tetején biztonság miatt.

    VálaszTörlés