2009. július 28., kedd

Lost: Comic Con 2009

A Comic Con egy olyan rendezvény, amelyet San Diego-ban rendeznek meg minden évben. Képregények, sorozatok népszerű művészi kiállítása, ahol sztárvendégek ünnepelnek évfordulókat és nagy mérföldköveket jelentenek be. A Lost rendezői (Damon Lindelof és Carlton Cuse) pár éve létrehozták a Lost panelt (tv-kivetítő), ahol a legújabb hírek, interjúk mennek a sorozattal kapcsolatban. Habár 2010-ben vége lesz a sorozatnak - a 6. évaddal - azért jövőre is várható, hogy lesz egy panelük, hogy a rajongók ne maradjanak hoppon.
http://www.comic-con.org/

Természetesen a rendezvény elképzelhetetlen hostess stb. csajok nélkül, az elkapott fincsi pillanatok errefelé. :)

A Lost panel fontosabb eseményei:
  • Új promókép bemutatása: összes szereplő egy sorban látható (élők és holtak egyaránt). Mindenki előre néz, kivéve John Locke. Ő van középen, háttal áll és visszafelé néz
  • Lost University reklám, amelyet egy rövid klip követett. Címe: Mysteries of the Universe of Dharma.
  • A rendezők megköszönték a rajongóknak az elmúlt évek támogatását, és azt, hogy egész éjszaka a panel előtt táboroztak és kitartottak.
  • Cserébe mutattak pár kis videót, amelyeket a rajongók készítettek és néhány Lost parti eseményeit is felidézték
  • Ezután megpróbálták megválaszolni a leggyakrabban feltett kérdést: „A kezdetektől fogva tudjátok, hogy mit akartatok, és hogy mi lesz a történet vége?” Damon annyit mondott, hogy a befejező képek, gondolatok már régóta megvannak és papírra is vetették az egészet. Damon-nál volt a papír egyik fele, Carlton-nál pedig a másik fele. Elővették a két fecnit és összeragasztották őket a rajongók előtt. Aztán beletették egy dobozba és két lakattal lezárták. Egyik kulcs egyikükhöz, a másik pedig a másikukhoz került. Megígérték, hogy amint lemegy a 6. évad záró epizódja, előveszik a papírt a dobozból és felolvassák mindenki előtt. (tudják ám hülyíteni a népet :) )
Kapcsolódó cikkek:
Lost 6. évad spoilerek, hírek összesítve
Lost 6. évad: Boone interjú
Lost 6. évad spoilerek, panel videók a Comic Con-on
Lost: Új titkok derültek ki a Comic Con-on
Lányok, csajok a Comic Con 2009-en
Lost 6. évad: Comic Con újdonságok
Lost: Interjú Juliet-tel (Elizabeth Mitchell)
Lost forgatási helyszín: Hawaii
Lost 6: Hány epizódban lesz benne Charlie?
Lost: Egyiptomi mitológiai találgatások

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése