2009. július 10., péntek

Lost 6. évad – Charlie visszatér

Pár héttel korábban már felröppent a lehetősége annak, hogy Charlie visszatérjen a sorozatba. Akkor arra felé hajlott mindenki, hogy áá, ez nem így lesz, csak azért tűnt fel Charlie az ABC Tv sorozat előzeteseinél, mert főszerepet kap a Flash Forward-ban. Most viszont úgy tűnik, hogy mégiscsak lesz köze újra a Lost-hoz! (Időközben kiderült (2009.08), hogy Charlie 3 részben fog szerepelni)
Ellen DeGeneres (aki egy amerikai humorista és színésznő) a következőt nyilatkozta a TV Guide Magazin-nak: „Mi a pokol történik a Lost-tal? Nem hiszem, hogy ezek tudják, mit csinálnak. Egyik héten még azt mondják, hogy csináljuk ezt, aztán meg, hogy az mégsem jó ötlet…”

A rendezők/producerek (Carlton Cuse, Jack Bender, Damon Lindelof) most július elején megerősítették, hogy lesz egy „mesteri terv” - jó néhány izgalmas spéci dologgal - a 6. évadban.
  • Dominic Monaghan (Charlie) a „legnagyobb titokban” együtt reggelizett Damon Lindelof-fal, hogy megbeszéljék, milyen módon térhet majd vissza a Lost-ba Charlie-ként. (marha nagy titok, ha a fél világ tudja) :)
  • Michael Emerson (Ben) megerősítette, hogy a befejező évadra igenis visszatérnek majd azok a nagy karakterek, akik valaha, a kezdetekben a csapathoz tartoztak. (A vele készített korábbi interjú itt)
J.J. Abrams – a Lost korábbi társrendezője – illetve az ő ötletei viszont biztosan nem kapnak helyet a befejező évadban, mivel ő nem tér vissza a forgatás helyszínére, Hawaii-ra. Inkább meghagyja új kollégájának az alkotás örömét.

Kapcsolódó cikkek:
Lost: 6. évad spoilerek, hírek, összesítve
Lost: Interjú Juliet-tel (Elizabeth Mitchell)
Lost: 6. évad: Ben nyilatkozik a befejezésről
Lost: 6. évad epizód befejezés - újdonságok
Lost: 6. évad: részleteket árult el a producer
Lost 6 befejezés: Meg fog halni Jack? (interjú)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése