2009. június 10., szerda

Lost 6. évad vs. Flash Forward, Dominic Monaghan

A friss, ropogós Jack-es interjú után, rögtön itt egy, – napokban megjelent – promó videó a Lost befejező, 6. évadával kapcsolatosan.

Az elmúlt időben az interneten rengetegen találgattak az ABC csatorna új promójával kapcsolatban, amelyben többek között feltűnt Patrick Dempsey (Grey's Anatomy), Courteney Cox (Cougar Town) éééés… Dominic Monaghan (LOST)!



Az ő feltűnése elég nagy kavart okozott, mivel már jó ideje kiírták a sorozatból. (Mikor lement a víz alatti állomásra megnyomni a sárgán villogó gombot, ahol aztán megfulladt). A kis promo videóban annyit mond „Csak voltam!”: Na ez indította el a találgatásokat, hiszen ez a válasz arra a mondatra, hogy: „Charlie, Te halott vagy...” Sokak szerint megcsillant a remény, hogy visszatérjen a Lost-ba.

Amint az később kiderült inkább Monaghan új szerepére utalt a fenti mondat, ugyanis a Flash Forward nevű showban lesz benne az egykori Charlie. Az ABC csatorna szóvívőjének reakciója az esetre a következő volt: „Sokmindenki mond különböző dolgokat, mindenféle találgatások keringenek, de jelen pillanatban egyiket sem tudjuk sem megerősíteni, sem cáfolni”
Köszi ABC, rendesek vagytok! :) Update!!! Mégis visszatér! Részletek erre.

A Flash Forward részeinek vetítése ősszel kezdődik az ABC tv-n.

Kapcsolódó cikkek:
Lost: 6. évad befejezés - újdonságok
Lost: 6. évad: részleteket árult el a producer
Lost: 6. évad hírek
Lost: 1-6 évad: érdekességek, bakik
Lost: Az 5. évad záró epizódjának rövid commentje

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése