2009. június 7., vasárnap

Lost 6. évad hírek

Az előző Lost 6. sorozattal kapcsolatos cikkem után most itt egy következő kis hírmorzsa:
A spoilerlost blogon találtam egy interjút a sorozat készítőivel:


Kérdés: Hiányzik, hogy nem láthatom Claire-t a Lostban. Emilie de Ravin olyan jó színésznő. Visszatér majd a képernyőre a következő évad egy részére/egészére?

Válasz: Igen! A Carlton csapat megerősítette, hogy vissza fog térni teljesidős szereplőként a hatodik és egyben befejező évadra. "Damon és én izgatottan várjuk Claire visszatérését a show-ba"- mondja Carlton Cuse, "és még izgatottabbak vagyunk, hogy az emberek hogy fogják majd megélni a visszatérésének menetét". És hogy mi lehet még érdekesebb ennél? Doc Jensen konkrét teóriái a visszatéréssel kapcsolatban:

Doc: "Akármilyen változat is születik Claire visszatérésre a Lostba, mindenképpen kapcsolódnia kell a rejtélyes eltűnéséhez, amelyet a 4. évad végén láthattunk, és amikor mindannyian abba a hitbe kerültünk, hogy ő meghalt - vagy talán - mégsem teljesen.
Egyik lehetőség: Juliet változtatott az idősíkon, amikor az 5. évad végén felrobbantotta a bombát, és így a 6. évad eseményei egy olyan időpontban fognak játszódni, ahol Claire életben van.
Egy másik lehetőség: Lehet, hogy olyan sztorit kapunk, ahol Claire egyszerűen csak rohan kifelé a dzsungelből úgy, hogy nem emlékszik rá, mi történt vele - csakúgy, mint az 1. évadban - és a nézők, valamint a szigeten lévők csak találgathatnak: Ez vajon az igazi Claire, vagy csak egy hasonmás, aki be akar épülni közéjük? Még az is lehet, hogy az lesz a fő témája, ötletelése a következő évadnak, hogy ki van valóban életben és ki az, akiről csak azt hittük eddig?

Szerintem akármerre csavarják a sztorit, biztosan kellőképpen össze fognak minden nézőt kavarni az elején és utána - ha hihetünk az íroknak - tényleg kitisztul a kép és egy mindent megmagyarázó befejezés következik.

És Charlie vajon visszatér a sorozatba? Itt kiderül...


Egy másik, szintén friss, június eleji hír:
Carlton Cuse és Damen Lindelof, a két írózseni elkotyogott egy-két apróságot a sorozat befejezésével kapcsolatban.
1) Kiderül, hogy mi a 4 ujjú szobor jelentősége (egyes feltételezések szerint az egyiptomi Tawaret istennőt ábrázolja)
2) Mi is a füst-szörny
3) Kik voltak a barlangban lévő csontvázak

"Az egész sorozat végét abba az irányba fogjuk vinni, hogy kiderüljenek azok a dolgok, amelyek nem hagyják nyugodni a nézőket: Füst-szörny, 4 ujjú szobor stb.
Meg fogjuk válaszolni azokat a kérdéseket, amelyeket fontosnak tartunk és a fő sztorihoz kapcsolódnak. Egyúttal megpróbálunk olyan dolgokat bemutatni a szereplőkről, amelyekkel tényleg elhiszik majd a tv nézők: Nekik tényleg van végzetük!"

Kapcsolódó cikkek:
Lost: 6. évad spoilerek, hírek, összesítve
Lost: 6. évad: részleteket árult el a producer
Lost: 6. évad befejezés: Jack interjú
Lost: A 6. évadról szóló érdekességek
Lost 1-6 évad: érdekességek, bakik
Lost: Az 5. évad záró epizódjának rövid commentje

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése