2009. június 18., csütörtök

Lost 6: Ben túléli a szigetet?

A napokban jelent meg egy rövid kérdezz-felelek Michael Emerson-nal, mindenki Ben-jével. Lássuk mit mondott:
Kérdés: - Az 5. évadban kicsit megváltozott Ben szerepe. Már nem ő irányít, mint régen. Mit gondolsz, vajon kihúzod a 6. évad végéig?
Válasz: - Minden esély meg van rá, hogy Ben eltűnjön minden gaztettével együtt a végén, de az az érzésem, hogy igenis lesz mit tennie a sorozat befejező epizódjáig. Remélem kihúzom addig.
Kérdés: - Szerinted hogyan végződik majd a sorozat, hogyan menekül meg majd Ben (ha megmenekül)?
Válasz: - Ben olyan karakter, akinek mindig van egy vészterve. A sorozat lezárásakor, amikor a sziget megsemmisül (vazzeeee!!!) – esetleg egy vulkánkitörés által – és mindenki a mentőhajóval törődik, Ben más menekülőutat választhat. Ő a kiskapuk nagy mestere, legyen ez akár egy fadarab az óceánon, egy kötél a sziget mélyébe vagy történetesen egy titkos ajtó, titkos átjáró. De lehet, hogy előhúz majd egyszerűen egy Ecuador-i útlevelet vagy valami hasonlót. Nagy valószínűséggel megússza majd valahogy a dolgokat.

Azért, hogy egyszerűen felrobbanjon a sziget, azt nem vártam. Remélem valami nagyobb csavart találnak majd ki (pl. átugrik a sziget az időben pár ezer évet, vagy eltekernek egy titkos fogaskereket és a füst-szörny tombol egy frankót), és a fenti csak porhintés. Bár elvileg a vulkános sztori is stimmelhet azzal, amit a készítők már régebben megígértek, hogy minden szálat elvarrnak majd az évad végére, és egyáltalán nem lesz lehetőség a folytatásra.

Kapcsolódó cikkek, lehetséges befejezések, amiket eddig elárultak a készítők, szereplők:
Lost 6: Ben nyilatkozik a befejezésről
Jack-es interjú
Lost: 6. évad hírek
Vagy egyszerűen az Összes eddigi Lost-os cikkem :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése