2009. július 3., péntek

Lost 6: Ben nyilatkozik a befejezésről

Érdekes hírt találtam ma az Entertainment weekly (EW) oldalon, ahol Ben-t kérdezgették, hátha ismét elárul egy-két új dolgot a Lost 6., befejező évadával kapcsolatosan. (Saját jövőjéről, bukásáról, sikeréről egy előző bejegyzésben olvashatsz)
Ben szavai a sorozat bejejezéséről: Meggyőződésem, hogy nem lesz happy end az évad végén. A sorozat végénél járunk és úgy gondolom, hogy egyre több szereplő "kiírására" kell számítani. A főszereplők elvesztésére is mernék fogadni, akár nagyobb összeggel is. Szinte tuti, hogy szomorú vége lesz, vagy legalábbis nem túl vidám, felnőtteknek szóló.
Az 5. évad végét pedig így kommentálta: Megöltem Jacob-ot...talán...valószínűleg...Persze nem mintha nem láthattunk volna eddig olyat, hogy valaki visszajött volna egy ilyen esemény után. És mit jelent az, hogy ha megöltem? Ki a fene volt ő egyáltalán? Lehet, hogy Jacob direkt hagyta, hogy ez történjen, mert ennek kellett történnie, ez volt a végzete. Lehet, hogy egyenesen az ő parancsa volt? És Jacob-ot el lehet egyáltalán pusztítani? A válaszom: Várd ki a végét!

Kapcsolódó hírek:
Lost 6. évad – Charlie visszatér
Lost 6. befejezés: Jack interjú
Lost 6. évad befejezés - újdonságok
Lost: 1-6 évad: érdekességek, bakik

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése