2009. július 27., hétfő

Lost 6. évad: Comic Con újdonságok

Nagy király hely lehet ez a Comic Con, mivel a rendezőket és két szereplőt is el tudtak kapni a riporterek. Következzenek sorban: A rendezők, Sawyer és Boone.
  • 1) Több olyan szereplő is visszatér a képernyőre, akit az első évadban is láthattunk. A rendezők, Damon Lindelof és Carlton Cuse nem mondták el, hogy konkrétan kikre gondolnak, de annyit cserébe elárultak, hogy a 6. évadban jóval többet láthatjuk majd Juliet-et (Elizabeth Mitchell) és Daniel Faraday-t (Jeremy Davies), mint az 5. évadban. Azt is megemlítették, hogy Faraday „halottnak látszik”, de pl. talán végignézhetjük majd Faraday esküvőjét… egy zombi házasságkötést… Ugyanakkor, ahogy korábban ígérték, nem lesznek időutazások, tehát ezt a házasságkötés dolgot valahogy máshogy kell majd megoldaniuk!

    A Dharma Initiative-ről kevesebb info lesz majd a következőkben, de valószínűleg kiderül, hogy ki dobta le a szigetre azt a rejtélyes élelmiszercsomagot a 2. évadban.
    (Viszont 2009. Decemberében jelenik meg Amerikában az 5. évad dvd-n és Blu-ray lemezeken, amelyek gyűjtői változatához mellékelnek Dharmás kitűzőket, térképeket, leírásokat, valamint az Orientation Videók mindegyikét VHS kazettán – hogy direkt ne legyen jó a minősége :) )

    Richard Alpert titkait is megismerhetjük, előbbi állításukkal ellentétesen akár flashback-ek révén is. (A rendező fiúk hozzák a formájukat, ígérnek ezt is-azt is, aztán meg majd leshetünk mindannyian, amikor előhúznak valami teljesen újat)
  • 2) Sawyer (Josh Holloway) kicsit egyértelműbb volt: „A karakterem, Sawyer nem lesz már olyan vezető, vezetésre törő szellem, mint az 5. évadban. Készen állok arra, hogy mások töröljék belém a lábukat. Mivel elvesztettem Juliet-et, az egész hős dolognak vége lesz. Nem akarok már senkinek sem a vezetője lenni! El fog rajtam uralkodni az az életérzés, hogy a „világon minden szívás”. Talán az évad második felében majd valaki kizökkent ebből a pokoli helyzetből, de addig igenis ez lesz!

    De várjunk csak! Nem azt mondták a rendezők, hogy Juliet vissza fog térni a képernyőre? Akkor mégsem lesz vége a pályafutásának azzal, hogy felrobbantotta a bombát az 5. évad végén. Ezek szerint talán ő zökkenti majd ki Sawyert? Erre a következőt válaszota nevetve: „Talán egy gyönyörű angyal lesz majd, aki visszatér hozzám”.
  • 3) Boone (Ian Somerhalder) a rendezvényen egy új sorozat standjánál tűnt fel (Vampire Diaries), azért a Lost-hoz is lesz még köze. Kiderült, hogy ő is visszatér a 6. évadban. Egyetlen további részletet sem árult el a sorsával kapcsolatban, de azt még ő is megerősítette, hogy több – az első évadban látott – szereplő feltűnik majd. (A vele készített interjú itt)
Kapcsolódó cikkek:
Lost 6. évad spoilerek, hírek összesítve
Lost 6. évad spoilerek, panel videók a Comic Con-on
Lost: Interjú Juliet-tel (Elizabeth Mitchell)
Lost forgatási helyszín: Hawaii

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése