2009. augusztus 29., szombat

Lost 6x01 forgatás

Ezt csekkoljátok! :) A kép magáért beszél :)
Ez nem más, mint a 6. évad forgatása, a háttérben pedig Ben, Locke és talán Sawyer.
Na szóval az úgy volt, hogy egy amerikai Lost rajongó a napokban ellátogatott Hawaii-ra, hogy lefényképezzen ezt-azt a 6. évad forgatásáról. A fenti kép is sejtetni engedi, hogy sikerrel járt. Sikerült lencsevégre kapnia a 4 ujjú szobor kürüli forgatási helyszínt, valamint alapjáról még további képeket is. Az egyerlőre rejtély, hogy hol van róla maga a szobor, de kétségtelen, hogy ez "az" az alapzat. A fenti kép lehet az 5. évad befejezéső epizódjának folytatása is, hiszen az pont a szobornál játszódott, amikor Jacobot megölte Ben és Locke a szobor belsejében.
A fotós srác látta, hogy előkészítettek egy repülős helyszínt is, de az ottani személyzet természetesen nem erősítette meg, hogy ez az Oceanic 815 díszlete lenne. Tehát akár másik repülőé is lehet. (Talán így csinálják meg a rendezők, hogy megváltozik a jelenjük a szereplőknek? Egy másik repülővel zuhantak le?)

Ha a kép nem lenne elég: A Diamon Head stúdió megerősíette, hogy Terry O' Quinn (Locke) and Michael Emerson (Ben) is együtt forgatják ezen a héten a jeleneteket.

További képek a szobor alapzatáról, annak bejáratáról és a személyzet kamionjairól.


Kapcsolócó cikkek:
Lost 6. évad spoilerek, hírek összesítve
Lost 1-6 évad: érdekességek, bakik
Lost színészek interjúi
Lost 6: Újabb forgatási hírek
Lost 6: Szereplő kerestetik
Lost 6: Visszatér Michael?

1 megjegyzés: