2009. május 30., szombat

Miniville - SimCity online

Régen esett szó az online városkáról, amely azóta is szépen növekszik! A lakosok száma ma elérte a 2500-at.
A kezdetek óta sokat változott a város képe. A kis házak megnőttek, és összesen most 7 felhőkarcoló díszíti már a városközpontot.

A kezdetek kezdtetén semmi gond nem volt, ugyanis 50 lakos-ig csak egy link élt, amellyel a lakosok számát lehet növelni. Ezután már kellett figyelni a munkanélküliségre, így megjelent egy új lehetőség, az ipari létesítmények hozzáadása. Persze ez meg légszennyezettséget okoz, tehát parkosítani kellett . Ahogy nőtt a város, megjelentek a közlekedési gondok, a közlekedésfejlesztésre 100 lakos felett kellett odafigyelni. 300 lakos között már előfordulnak nézeteltérések, tehát szükség volt rendfenntartó szervekre, amelyet egy újabb linken lehetett "hozzádani". Az 1000. lakos után pedig megnyílt az ajtó a kereskedelem fejlesztésére. Az egész tisztára olyan, mint az igazi Sim City, csak online formában :)




Az elmúlt hónapok során sok mezőgazdasági- és ipari terület alakult ki és a kereskedelmi egységek hozzáadása következtében található már egy két autószalon és bevásárlóközpont is. A közbiztonság érdekében számos rendőrkapitányság is épült, hála az ilyen irányú kattintásoknak. A városképet színezi két tó, amelyet lassan körbeölelnek majd a lakóházak.

Köszönet mindenkinek, aki kattintott és fejlesztette a városkát! :)

Kapcsolódó cikkek, előzmények:
Miniville - születésnap
Miniville proxy
Miniville 1600
Miniville városka

1 megjegyzés: