2009. május 6., szerda

OTP webkártya - Paypal 2



Délután megjelent az a tranzakció az OTP számlán, amelyet a Paypal indított annak érdekében, hogy a webkártyához tartozó számlát/kártyát leelenőrizze. A 600 Ft-os próbaterhelés sikeres volt, a tranzakció részleteinél pedig PP jelöléssel egy négy számjegyű kód állt. Ezzel a 4 számjeggyel kellett megerősíteni a Paypal számlán a hozzákapcsolt MasterCard-ot. Ezzel teljes értékűvé, aktiválltá változott a státusz, valamint megjelent a "jól megérdemelt" Verified felirat is! A megerősítő email szerint 2-3 munkanapon belül a Paypal számlára visszakerül a 600 Ft, ez után már egyszerű belföldi forint utalással lehet a Paypal számla és a háttérszámla között pénzt mozgatni.

Azóta fizettem Ebay-en Paypallal, leírás itt:
Ebay fizetés Paypallal

Témához kapcsolódó cikk:
Teljes OTP webkártya + Paypal regisztráció leírás.

9 megjegyzés:

  1. üdv!
    Énis igényeltem ilyen netkártyát a mastercardhoz, de a papír virtuális kártya nem jött meg, neked igen? szükség van rá egyáltalán? Az otpdirectben már ott a másik számlaszám. Egyébként az otp felszámol külön díjat ha a 2 kártya között utalsz pénzt magadnak?

    VálaszTörlés
  2. Üdv!
    Én is regisztráltam és megkaptam a terhelésről az sms-t, de a PP* után nekem csak 2 számjegy állt nem 4. nem tudod mi lehet a probléma?

    VálaszTörlés
  3. Üdv.
    OTP webkártyával regisztráltam a paypal-ra.
    A Verified a státusz, visszajött a 400.-Huf is.
    A kérdésem az lenne, hogy online feltudom e tölteni a paypal számlám OTP direktről?
    Paypal topup fül alatt sajnos ez a mondat virít:
    Paypal nem fogad el online átutalásokat, ATM vagy készpénz letéteket.
    El kell mennie a bankjába, és ott kitölteni egy átruházási formanyomtatványt!
    Vagy egyáltalán kell paypal számlát feltölteni?
    Majd a paypal levonja a hozzárendelt számlámról az összeget, ha vásároltam valamit?
    Aki már túl van ezen a problémán kérem írja meg tapasztalatát!
    Köszönöm!

    VálaszTörlés
  4. Szia! OTP számlámmal regisztráltam paypalra, a 600 Ft-ot levonta, de a tranzakció még nem látszik 2 nappal később. Most kérjek új kódot, vagy várjak tovább? :S

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    OTP-s számlával regisztráltam a paypal-ra, de nem volt le pénzt és azonosító se jött, tehát nem lettem verifed. Hogy lehetne ezt megoldani? A számlához tartozó kártyám nem dombornyomott, tehát azt nem adhatom hozzá. Mit tegyek?

    VálaszTörlés
  6. Sziasztok!
    Megtörtént nálam is az eset. Nekem több, mint 600 ft-ot emelt le, pontosan 621 ft-ot. Az lenne a kérdésem, hogy ennek van költsége is?? Nálatok pontosan 600-at emelt le?? Most várok 2-3 napot, és ott lesz remélem az a 4 számjegyű kód.

    VálaszTörlés
  7. Sziasztok!

    Még mindig nem jött meg a pp és 4 számjegyű kódom:-( Ilyenkor mi a helyzet?? Bent voltam OTP-ben, és ott látják, de a pp és 4 számjegyet ott sem látják:-( Az OTP directben én még annyit sem látok, mint amennyit az OTP-sek az OTP-ben:-(( Állítólag 28.-áig zárolva van a tranzakció. Kinek kell szólni ilyenkor?? Lécci segítsetek

    VálaszTörlés
  8. Jah és a 600 ft nálam úgy néz ki, hogy 400 ft + 231 ft. Nálatok is ennyi a paypal első levonása??????
    Van itt valaki egyáltalán, Tényleg várom a segítséget.
    Köszi előre is
    Józsi

    VálaszTörlés
  9. Szia, egy kis segítséget kérnek. Megcsináltam a paypayes accountot csak azt nem tudom hogy ez elég ha csak vásárolni akarok majd pl.ebayen?Ha utalni kell a paypay számlára a rendes szamlamrol akkor mit kell feltüntetni utalaskor a megjegyzes rovatba? A confirmation code-ot amit regisztraciokor kuldtek vagy es email cimet? Bankot is hozza kell rendelni a paypayen?
    Mindezt hogyan,milyen menuben?

    Tamas

    VálaszTörlés